/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/STOP CADRU/ Întrebare incomodă, adresată lui Ilan Șor, exclusă dintr-un video postat de candidat

missing
24 februarie 2019, ora 18:10

O întrebare incomodă adresată lui Ilan Șor l-a făcut să șteargă de pe pagina sa de Facebook o secvență, unde a fost întrebat despre dosarul acestuia care este pe rol la Curtea de Apel.  

Astfel, în ziua alegerilor parlamentare candidatul de pe circumscripția nr. 18 Orhei a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video în care acesta explică pentru ce a votat. Pe final, concurentul a fost întrebat de reporterul TV8 despre dosarul care este pe rol la Curtea de Apel, însă acesta a refuzat să răspundă.

Peste câteva ore, video-ul a fost modificat și adăugate câteva secvențe din secția unde Ilan Șor a votat.

Contactată, inițial purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor Alina Șargu a declarat că nu a făcut modificări în imaginile video, iar mai apoi ne-a spus că a considerat aceasta oportun.

Stimată doamnă, eu am considerat așa și eu am plasat pe pagina de Facebook a domnului Ilan Șor”, a declarat Alina Șargu.

Postarea modificată:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram