O observatoare de la secția de votare unde și-a exercitat dreptul la vot Constantin Țuțu, candidat pe lista Partidului Democrat (PDM), afirmă că acesta și-a fotografiat buletinul de vot. Observatoare i-a spus concurentului electoral că acest lucru nu este permis. 

Mai întâi, Constantin Țuțu a spus că nu a știut și și-a cerut scuze, iar apoi a zis: „Dumneavoastră sunteți sigură că am filmat?”. Întrebat apoi de o reporteriță dacă a fotografiat ori nu buletinul, candidatul a spus: „Cu siguranță, nu!”.

Rugat să arate telefonul, Țuțu a refuzat: „Cui să arăt?.. Cine este procuror, judecător și are dreptul să controleze telefonul?”.

Constantin Țuțu este candidat pe circumscripția nr. 33, Chișinău, din partea PDM.

Video: Pro TV Chișinău

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!