/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Constantin Țuțu și-ar fi fotografiat buletinul de vot. Cum îi răspunde observatoarei care i-a spus că nu e voie

missing
24 februarie 2019, ora 10:54

O observatoare de la secția de votare unde și-a exercitat dreptul la vot Constantin Țuțu, candidat pe lista Partidului Democrat (PDM), afirmă că acesta și-a fotografiat buletinul de vot. Observatoare i-a spus concurentului electoral că acest lucru nu este permis. 

Mai întâi, Constantin Țuțu a spus că nu a știut și și-a cerut scuze, iar apoi a zis: „Dumneavoastră sunteți sigură că am filmat?”. Întrebat apoi de o reporteriță dacă a fotografiat ori nu buletinul, candidatul a spus: „Cu siguranță, nu!”.

Rugat să arate telefonul, Țuțu a refuzat: „Cui să arăt?.. Cine este procuror, judecător și are dreptul să controleze telefonul?”.

Constantin Țuțu este candidat pe circumscripția nr. 33, Chișinău, din partea PDM.

Video: Pro TV Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram