/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Igor Dodon: „Am informații precum că Sheriff dă indicații să vină transnistrenii să voteze pentru Partidul Democrat”

missing
24 februarie 2019, ora 12:03

Președintele țării Igor Dodon a declarat astăzi că deține informații precum că persoane de la conducerea „Sheriff” din regiunea transnistreană dau indicații ca alegătorii din stânga Nistrului să voteze pentru Partidul Democrat. Șeful statului a făcut această declarația după ce și-a exercitat dreptul la vot. 

„„Am informații precum că Sheriff dă indicații să vină transnistrenii să voteze pentru Partidul Democrat (…). Am informații că oamenii sunt categoric împotrivă și poate fi și rezultatul invers”, a mai spus Igor Dodon.

Președintele spune că nu poate să sesizeze organele competente: „Nu eu trebuie să depun sesizare, trebuie să depună concurenții electorali. Observatorii OSCE și CSI sunt acum la acele secții de votare și probabil vor fi și sesizări”, a mai spus șeful statului.

Și la adresa redacției noastre au venit mesaje cu informații similare (detalii AICI).

Contactat de TV8, Vladimir Cebotari, șeful staff-ului electoral al Partidului Democrat, ne-a spus că va comenta aceste declarații în cadrul unui briefing de presă care va fi organizat în scurt timp de către reprezentanții formațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram