/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, acord cu NATO și prognoză sumbră! ISW: Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Igor Dodon: „În Republica Moldova pentru 80% din cetățenii mei nu sunt mulțumiți cum stau lucrurile” 

missing
24 februarie 2019, ora 13:09

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și-a exercitat votul. Astfel, după ce a ales cine va fi în viitorul parlament acesta a menționat că cetățenii sunt nemulțumiți cum stau lucrurile în țară.

În Republica Moldova pentru 80% din cetățenii noștri sau cetățenii mei nu sunt mulțumiți cum stau lucrurile. Mare majoritate spun că țara merge într-o direcție greșită. Astăzi concetățenii noștri au posibilitatea să schimbe acest lucru, totul depinde de fiecare persoană în parte. Sau v-a rămâne așa cum a fost în ultimii ani. În opinia mea a fost o situație urâtă pe multe sectoare și dacă doresc să schimbe lucrurile pot astăzi să iasă la vot. De mâine putem intra într-o nouă etapă de dezvoltare a Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, președintele a îndemnat cetățenii să iasă la vot și a precizat că este riscul să aibă loc alegeri anticipat în decurs de următoarele luni.

Eu vreau să îndemn toți cetățenii Republicii Moldova astăzi să fie foarte activi. Nu vă dați speriați, nu vă dați cumpărați, nu vă temeți că vă vor elibera din funcțiile pe care le dețineți, pentru că știu la acestă etapă au fost impuși să votați pentru anumite partide. Primul lucru cel mai important este ca aceste alegeri să fie validate și libere. Dacă un partid va obține majoritatea parlamentară atunci va fi o situație. Dacă nu va fi majoritate parlamentară atunci eu consider că vor fi încercări de a forma majoritate parlamentare. Dar avem riscul major să avem alegeri anticipate în decurs de următoarele luni”, a mai precizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram