Poliția documentează informațiile potrivit cărora democratul Constantin Țuțu și-ar fi fotografiat buletinul de vot. Potrivit reprezentantului Inspectoratului General de Poliție (IGP) la Comisia Electorală Centrală (CEC), Marin Maxian, că acest caz a fost înregistrat de oamenii legii.

Maxian spune că vor fi audiați observatorii din această secție de votare și, după ce se vor stabili toate circumstanțele, va fi calificată fapta și se va decide dacă va fi aplicată vreo pedeapsă.

Amintim că, astăzi, candidatului PDM pe circumscripția 33, Constantin Țuțu, un observator din secția de votare unde a votat democratul i-a făcut acestuia observație că și-a fotografiat buletinul și că acest lucru nu este permis. Inițial Țuțu și-a cerut scuze și a spus că nu știa că nu se poate, iar ulterior, a negat acuzația.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!