/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Prim-ministrul Pavel Filip și-a exprimat votul: „Am votat pentru echipa noastră”

missing
24 februarie 2019, ora 08:32

Filip a spus că această campanie electorală a confirmat spusele cancelarului Bismark că cele mai multe minciuni se spun în timpul războiului, după vânătoare și în perioada campaniei electorale. Totodată, el a precizat că a votat pentru echipa din care face parte.

„Am votat pentru echipa noastră, pentru partidul democrat, care a demonstrat prin fapte că poate guverna o țară și că într-un timp scurt, pornind de la o criză am reușit rezultate bun”, a declarat Filip. El a mai precizat că pe circumscripția uninominală și-a dat votul pentru candidatul înaintat de PDM.

Întrebat de reporteri că sondajele arată că oamenii doresc o schimbare, justiție corectă, combaterea corupției, acesta a precizat că Partidul Democrat „asta și a făcut, o să vedeți că am obținut rezultate frumoase”.

Premierul s-a referit și la noul sistem de vot spunând că a fost o procedură simplă și nu i-a luat mult timp să-și exprima votul. El s-a arătat convins că și cetățenii se vor isprăvi: „Absolut sunt sigur, avem niște cetățeni inteligenți care se vor descurca”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram