/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/UPDATE: Conducerea Sheriff Tiraspol ar fi obligat personalul să se prezinte la secțiile de vot

missing
24 februarie 2019, ora 09:26

UPDATE:09:26 Conducerea de la Sheriff Tiraspol ar fi obligat personalul să se prezinte la secțiile de vot. Despre asta ne-a comunicat un cititor TV8.

Tot personalul Sheriffului  a fost obligat astăzi să se prezinte și să plece la vot în Republica Moldova”, a declarat bărbatul.

De asemenea, politologul Ernest Vardanean a scris pe pagina sa de Facebook că angajații de la Sheriff Tiraspol ar fi fost urcați într-un autobuz și transportați pentru a-și exercita votul. Astfel, în postare se mai arată că aceștia se află la punctul de control între Moldova și Regiunea Transnistriană.

Foto: facebook/ Ernest Vardanean

ORA: 08:38 Mai mulți oameni ar fi aduși din Transnistria pentru a-și exercita votul la o secție de votare din or. Rezina

Mai mulți oameni ar fi fost aduși în acestă dimineață din Transnistria pentru a-și exercita votul la o secție de votare din or. Rezina. Despre asta a scris pe pagina sa de facebook candidatul de pe circumscripția nr. 27, mun. Chișinău, Ilian Cașu.

În același timp un martor TV8 a transmis redacției noastre că în jurul orei 04:00 că au fost surprinse circa 17 autobuze care se îndreptau dinspre raionul Florești spre Șoldănești.

Am surprins cum dimineața se îndreptau 17 autobuze la orele 4 spre orașul Șoldănești dinspre Florești. Ei de fapt la Pridnestroviea se duceau. Dar acum se întorc deja pline cu lume de acolo, puteți vedea și pe camera de la Țareuca cu interval 10-15 min”, Costea Slobodenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram