/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Viorel Mardare: „La noi, la institut, lumea nu votează pentru «următorii patru ani», ci pentru «cât va da Dumnezeu»”

missing
24 februarie 2019, ora 19:15

Regizorul Viorel Mardare și-a exercitat și el dreptul la vot. Acesta a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, spunând că a votat pentru pace, sănătate, voie bună și să nu mai fie durere: „Și să nu-mi mai șoptească pe sub mustăți niciun doctor de la noi: «mai bine mergeți în Germania»”, a scris regizorul.

„La noi, la institut, lumea nu votează pentru următorii patru ani, ci pentru cât va da Dumnezeu. Dar votează. Mai au niște speranțe pe aici, oamenii. Aici înțelegi cât de prețioși sunt, de fapt, niște următori patru ani”, a mai spus Viorel Mardare.

Regizorul Viorel Mardare a fost diagnosticat cu cancer acum aproximativ un an. În prezent, acesta este internat la Institutul Oncologic din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram