/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Primele declarații ale PSRM după prezentarea primelor rezultate preliminare

missing
25 februarie 2019, ora 00:22

„Ceea ce vedem acum de la Comisia Electorală Centrală este, după noi, o abordare manipulatorie, pentru că anume CEC dă un rezultat al proceselor verbale analizate, procesate, nu și care este numărul exact din ceea ce avem ca și votanți procesat, numărul de buletine. La momentul de față avem puțin peste 20 de procente de buletine procesate, puțin. Noi ne bucurăm foarte mult că partidul socialiștilor est pe primul loc și noi suntem siguri că acest decalaj între PSRM și restul partidelor va fi mult mai mare decât este la momentul de față. Dacă acum este 4% față de următorul contracandidat, o să fie mult mai mult fiindcă sunt alte informații care vin din teren, decât cele pe care le afișează CEC”, a declarat Ion Ceban.

Acesta a mai menționat că PSRM are o numărătoare paralelă și ei sunt foarte optimiști în privința rezultatelor.
În ceea ce ține de neregularitățile din această campanie, partidul le documentează și mâine vor reveni cu declarații privind legitimitatea acestui scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram