/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Marii perdanți ai alegerilor! Opt partide care au sub zero procente, după ce au fost numărate peste un milion de voturi

missing
25 februarie 2019, ora 03:03

Deși numărarea voturilor însă nu s-a finalizat și, mai mult, în unele secții încă se mai votează, totuși, datele Comisiei Electorale Centrale arată că au fost numărate deja circa un milion de voturi, din cele aproximativ 1,4 milioane de voturi acordate astăzi de către alegători, iar opt dintre cele 15 partide nu au reușit să obțină nici măcar un procent din voturi. 

La coadă se află Partidul Patria cu circa 0,07% din sufragii; aceste este urmat de Partidul Voința Poporului, care la acestă oră au 0,16%; apoi, urmează Partidul Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Nadejda”, care are la această oră un rezultat de 0,20% și Partidul Verde Ecologist, cu un rezultat de 0,23%.

Partidul Național Liberal a obținut până la această oră 0,22%, cei de la Partidul Regiunilor – 0,24%, iar cei de la Partidul Democrația Acasă – 0,28%. Totodată, Mișcarea Populară Antimafie are 0,53%.

În cădere liberă este și Partidul Liberal care are puțin peste un procent la această oră, urmat de Partidul Nostru, cu un rezultat de 2,6%. cu un procent mai mult au cei din Partidul Comuniștilor – 3,8%. De menționată că Partidul Liberal și Partidul Comuniștilor sunt formațiuni care au făcut parte din fostul Legislativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram