/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ În semn de protest, activiștii „Partidului Nostru" și-au ars pașapoartele la Moscova. „Nu mai văd nici un rost să ne întoarcem în Republica Moldova” 

missing
26 februarie 2019, ora 11:34

Pe o rețea socială a apărut un video cum câțiva activiști ai Partidului Nostru, care este condus de Renato Ustaîi și-au ars actele în semn de protest. Aceștia spun că sunt nemulțumiți de cum au votat moldovenii și că după aceste alegeri nu mai au intenția de a se mai întoarce în țară.

Stimați moldoveni, eu sunt cetățeană a Republicii Moldova, iar ceea ce s-a petrecut ieri cu voturile parlamentare și cum a votat poporul, eu în caz de protest îmi ard pașaportul meu, eu nu am ce căuta în țara noastră. Țara noastră și moldovenii noștri s-au vândut. În caz de protest eu îndemn să mă susțineți să ardem actele.

Astfel, rând pe rând activiștii își puneau într-o cutie actele și le ardeau.

Nu sunt de acord cu alegerile și rezultatele Partidului Nostru.

Așa deputați ați ales și v-au cumpărat cu o sută de grame și cu 100 de lei.

„Nu mai văd nici un rost să ne întoarcem în Republica Moldova”

În același video dânșii au mai declarat că aceste nu sunt toate actele arse și mai urmează să recurgă la asemenea gesturi.

Așteptați următoarele pașapoarte.

La alegerile parlamentare pentru Partidul Politic „Partidul Nostru” au votat peste 41 de mii de peroane și a acumulat 2,29%. Ceea ce înseamnă că formațiunea nu se va regăsi în viitorul Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram