/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alina Andronache este câştigătoarea de la Emisiunea ''Candidat'' cu Natalia Morari. Cu câte voturi l-a învins pe concurentul său

missing
27 februarie 2019, ora 22:33

Alina Andronache este câştigătoarea Emisiunii ”Candidat” cu Natalia Morari. Aceasta s-a făcut remarcabilă încă de la primele dezbate, acumulând cele mai multe voturi.

De asemenea, Alina Andronache este cea care a obţinut cele mai multe mesaje transmise de la tespectatori, circa 65 la sută. Iar al doilea candidat, Pavel Grigorciuc a obţinut 34%.

În emisiune, candidata cu numărul 1 Alina Andronache și-a prezentat inițiativele pe care dorește să le realizeze și crede că anume așa lucrurile o să înceapă să se miște din loc. Alina Andronache susține că domeniile de activitate precum: comunicarea, lobby, advocacy și egalitatea de gen pe piața muncii vor crea o altă viziune asupra realității.

De asemenea, în cadrul emisiunii acesta a ținut să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o şi care au votat pentru ea.

Emisiunea ”Candidat” este o simulare a alegerilor parlamentare care au avut loc la data de 24 februarie 2019.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram