Alina Andronache este câştigătoarea Emisiunii ”Candidat” cu Natalia Morari. Aceasta s-a făcut remarcabilă încă de la primele dezbate, acumulând cele mai multe voturi.

De asemenea, Alina Andronache este cea care a obţinut cele mai multe mesaje transmise de la tespectatori, circa 65 la sută. Iar al doilea candidat, Pavel Grigorciuc a obţinut 34%.

În emisiune, candidata cu numărul 1 Alina Andronache și-a prezentat inițiativele pe care dorește să le realizeze și crede că anume așa lucrurile o să înceapă să se miște din loc. Alina Andronache susține că domeniile de activitate precum: comunicarea, lobby, advocacy și egalitatea de gen pe piața muncii vor crea o altă viziune asupra realității.

De asemenea, în cadrul emisiunii acesta a ținut să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o şi care au votat pentru ea.

Emisiunea ”Candidat” este o simulare a alegerilor parlamentare care au avut loc la data de 24 februarie 2019.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!