/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bărbat din Telenești, condamnat la zece ani de închisoare, după ce și-a omorât nepoțica de cinci luni

27 februarie 2019, ora 11:09

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost condamnat la închisoare pentru un deceniu, după ce și-a omorât nepoțica de cinci luni. 

Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de 27 iulie 2018, în gospodăria fiicei inculpatului, din satul Brânzenii-Noi, raionul Telenești.

„Lăsând fetiţa în grija bunicului, părinţii victimei au plecat la muncă. Peste câteva ore însă, bunicul, care servise alcool, şi-a ucis cu sânge rece fetiţa care dormea în cărucior, aplicându-i multiple lovituri cu un obiect ascuţit – tăios”, informează Procuratura Generală.

Condamnatul și-a recunoscut vina parțial doar.

Deopotrivă cu pedeapsa închisorii, în privinţa bătrânului a fost aplicată măsura de constrângere cu caracter medical – tratament medical forţat contra alcoolismului. De asemenea, el urmează să achite în contul statului cheltuieli judiciare de peste 38 mii lei.

Sentinţa este cu drept de atac în instanțele superioare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram