Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost condamnat la închisoare pentru un deceniu, după ce și-a omorât nepoțica de cinci luni. 

Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de 27 iulie 2018, în gospodăria fiicei inculpatului, din satul Brânzenii-Noi, raionul Telenești.

„Lăsând fetiţa în grija bunicului, părinţii victimei au plecat la muncă. Peste câteva ore însă, bunicul, care servise alcool, şi-a ucis cu sânge rece fetiţa care dormea în cărucior, aplicându-i multiple lovituri cu un obiect ascuţit – tăios”, informează Procuratura Generală.

Condamnatul și-a recunoscut vina parțial doar.

Deopotrivă cu pedeapsa închisorii, în privinţa bătrânului a fost aplicată măsura de constrângere cu caracter medical – tratament medical forţat contra alcoolismului. De asemenea, el urmează să achite în contul statului cheltuieli judiciare de peste 38 mii lei.

Sentinţa este cu drept de atac în instanțele superioare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!