Accident grav în sectorul Râșcani din Capitală. Un copac a fost doborât după ce o mașină a intrat cu putere în el. Automobilul s-a oprit într-o fâșie forestieră, pe marginea unei prăpastii. În urma impactului, șoferul a plecat de la fața locului pentru a căuta bani ca să evacueze automobilul. Polițiștii au aflat de accident din relatările martorilor.

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani. Un BMW a ajuns într-un șant, după ce a doborît un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au fost alertați de către martori. Aceștia, ajunși la fața locului, nu au găsit șoferul mașinii. Ulterior, potrivit poliției, bărbatul a revenit la locul accidentului și a declarat ca a plecat pentru a căuta bani ca să scoată mașina.

În timp ce se efectuau verificări și stabileau toate circumstanțele. Șoferul s-a prezentat de sine stătător comunicând polițiștilor că a mers să ia bani pentru a scoate automobilul cu ajutorul unui evacuator”, Natalia Stati, ofițeră de presă a Poliției Capitalei.

În timp ce șoferul plecase în căutare de bani pentru a scoate mașină din șanț, la fața locului deja sosise un evacuator. Șoferul acesteia a refuzat să ne spună cine l-a chemat să scoată mașina avariată. Evacuarea mașinii s-a dovedit a fi destul de anevoioasă.

Accidentul a atras mai mulți curioși.

Nu am văzut, nu am văzut nimic. Acuma am venit.

Eu nu cunosc, eu m-am oprit așa ca și voi, nu cunosc.

Între timp, la fața locului a venit și un echipaj al pompierilor.

Am fost ca să nu se aprindă mașina. 00:35-00:38 Uitați-vă eu țin apăsat acum pe frână, atâta-i, ajut.

Potrivit poliției, șoferul BMW-ului nu se afla în stare de ebrietate. Circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei. Șoferul riscă amenda de 1 500 de lei și șase puncte de penalizare.

Reporter: Daniela Cuțu

Imagini: Oleg Cozlov

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!