/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO. FOTO/ Un BMW a ajuns în șanț. Șoferul a plecat de la fața locului pentru a găsi bani de evacuator

27 februarie 2019, ora 17:31

Accident grav în sectorul Râșcani din Capitală. Un copac a fost doborât după ce o mașină a intrat cu putere în el. Automobilul s-a oprit într-o fâșie forestieră, pe marginea unei prăpastii. În urma impactului, șoferul a plecat de la fața locului pentru a căuta bani ca să evacueze automobilul. Polițiștii au aflat de accident din relatările martorilor.

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani. Un BMW a ajuns într-un șant, după ce a doborît un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au fost alertați de către martori. Aceștia, ajunși la fața locului, nu au găsit șoferul mașinii. Ulterior, potrivit poliției, bărbatul a revenit la locul accidentului și a declarat ca a plecat pentru a căuta bani ca să scoată mașina.

În timp ce se efectuau verificări și stabileau toate circumstanțele. Șoferul s-a prezentat de sine stătător comunicând polițiștilor că a mers să ia bani pentru a scoate automobilul cu ajutorul unui evacuator”, Natalia Stati, ofițeră de presă a Poliției Capitalei.

În timp ce șoferul plecase în căutare de bani pentru a scoate mașină din șanț, la fața locului deja sosise un evacuator. Șoferul acesteia a refuzat să ne spună cine l-a chemat să scoată mașina avariată. Evacuarea mașinii s-a dovedit a fi destul de anevoioasă.

Accidentul a atras mai mulți curioși.

Nu am văzut, nu am văzut nimic. Acuma am venit.

Eu nu cunosc, eu m-am oprit așa ca și voi, nu cunosc.

Între timp, la fața locului a venit și un echipaj al pompierilor.

Am fost ca să nu se aprindă mașina. 00:35-00:38 Uitați-vă eu țin apăsat acum pe frână, atâta-i, ajut.

Potrivit poliției, șoferul BMW-ului nu se afla în stare de ebrietate. Circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei. Șoferul riscă amenda de 1 500 de lei și șase puncte de penalizare.

Reporter: Daniela Cuțu

Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram