/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Furau accesorii de la automobile de lux din Chișinău și Odesa. Grupare infracțională, destructurată

27 februarie 2019, ora 11:22

Membrii grupării, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 32 și respectiv 43 de ani, originari din regiunea transnistreană, sunt suspectați de comiterea a peste 15 furturi timp de circa două luni de zile. Suma pagubei pe teritoriul Republicii Moldova se ridică la 2 milioane de lei.

Suspecții acționau preponderent pe timp de noapte și sustrăgeau accesorii de la automobile parcate pe teritoriul mun. Chișinău și localitățile regiunii Odesa prin metoda spargerilor geamurilor.

Urmare, în privinţa grupului infracțional oamenii legii au efectuat un şir de măsuri speciale de investigaţii, acțiuni de urmărire penală cât și ambuscade pe timp de noapte și au stabilit că figuranții aveau în posesie mai multe automobile cu care se deplasau la locul comiterii infracțiunilor.

Astfel, ca urmare a amplei operațiuni comune desfășurată de polițiștii moldoveni și cei din Odesa, au fost reținuți în flagrant doi dintre suspecți, în momentul dezasamblării unui automobil de model Lexus, în orașul Odesa.

În continuare, polițiștii moldoveni în colaborare cu organele de drept din Odesa, întreprind acțiuni speciale de investigație pentru stabilirea și reținerea tuturor persoanelor care fac parte din grupare precum și stabilirea tuturor cazurilor comise de membrii grupării.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor pe teritoriul Republicii Moldova, suspecții riscă de la 7 la 12 de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram