/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Eroare tehnică, reparată într-o lună! Ședințele în dosarul lui Șor au reapărut pe agenda paginii web a Curții de Apel Cahul

missing
28 februarie 2019, ora 10:08

Ședințele de judecată programate în dosarul penal lui Ilan Șor, deputat ales în Parlamentul Republicii Moldova, au reapărut azi-dimineață pe pagina web Curții de Apel Cahul. Într-un răspuns la o solicitare făcută de reporterul TV8 Sergiu Niculiță, reprezentanții instanței ne informează că eroarea tehnică a fost reparată și ședințele programate vor fi publicate deja.

Astfel, potrivit agendei Curții de Apel Cahul, o nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor este programată pentru data de 3 aprilie 2019.

Ședințele de judecată programate în dosarul lui Ilan Șor au dispărut din agenda online a Curții de Apel Cahul acum aproximativ o lună. Atunci reprezentanții instanței de judecată ne-au spus că informațiile au fost scoase intenționat, la solicitarea Agenției de Administrare a Instanțelor, pentru că ședințele sunt închise. Ulterior, ni s-a spus că este o eroare tehnică ce urmează a fi remediată.

Ilan Șor a fost condamnat în iunie 2017, de către prima instanță, la șapte ani și șase luni de închisoare în legătură cu frauda bancară. Acesta se află în libertate, până la pronunțarea unei sentințe definitive. De fiecare dată, se declara nevinovat. Recent Ilan Șor a câștigat alegerile parlamentare pe Circumscripția Uninominală din Orhei și devine deputat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram