Ședințele de judecată programate în dosarul penal lui Ilan Șor, deputat ales în Parlamentul Republicii Moldova, au reapărut azi-dimineață pe pagina web Curții de Apel Cahul. Într-un răspuns la o solicitare făcută de reporterul TV8 Sergiu Niculiță, reprezentanții instanței ne informează că eroarea tehnică a fost reparată și ședințele programate vor fi publicate deja.

Astfel, potrivit agendei Curții de Apel Cahul, o nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor este programată pentru data de 3 aprilie 2019.

Ședințele de judecată programate în dosarul lui Ilan Șor au dispărut din agenda online a Curții de Apel Cahul acum aproximativ o lună. Atunci reprezentanții instanței de judecată ne-au spus că informațiile au fost scoase intenționat, la solicitarea Agenției de Administrare a Instanțelor, pentru că ședințele sunt închise. Ulterior, ni s-a spus că este o eroare tehnică ce urmează a fi remediată.

Ilan Șor a fost condamnat în iunie 2017, de către prima instanță, la șapte ani și șase luni de închisoare în legătură cu frauda bancară. Acesta se află în libertate, până la pronunțarea unei sentințe definitive. De fiecare dată, se declara nevinovat. Recent Ilan Șor a câștigat alegerile parlamentare pe Circumscripția Uninominală din Orhei și devine deputat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!