/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Primăria va cumpăra 15 apartamente pentru cazarea temporară a persoanelor. Câți bani au fost alocați

28 februarie 2019, ora 18:45

Astfel, în urma licitației vor fi procurate 3 apartamente cu două camere și alte 12 locuințe cu o singură cameră. O altă condiție impusă pentru viitoarea achiziție este ca fiecare apartament să fie expus în lot separat.

Suma prevăzută pentru achiziționarea locuințelor de manevră este de 8,4 milioane lei, iar mijloace financiare în acest scop au fost planificate în bugetul municipal pe anul 2019.

Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 22 martie 2019, ora 10:50.

Precizăm că locuințele de manevră sunt destinate cazării temporare a persoanelor ale căror locuinţe suportă lucrări de reparaţie capitală sau de reconstrucţie, ce nu pot fi efectuate în blocuri fără evacuarea locatarilor, ori destinată cazării persoanelor rămase fără locuinţe în urma calamităţilor naturale sau destinate persoanelor care au fost evacuate din locuinţele sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram