Primăria municipiului Chişinău va achiziționa 15 apartamente) destinate cazării temporare a persoanelor în situații de urgență. Un anunț în acest scop a fost făcut pe parcursul lunii curente de către Direcția generală locativ-comunală și amenajare, pe platforma electronică achiziții.md.

Astfel, în urma licitației vor fi procurate 3 apartamente cu două camere și alte 12 locuințe cu o singură cameră. O altă condiție impusă pentru viitoarea achiziție este ca fiecare apartament să fie expus în lot separat.

Suma prevăzută pentru achiziționarea locuințelor de manevră este de 8,4 milioane lei, iar mijloace financiare în acest scop au fost planificate în bugetul municipal pe anul 2019.

Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 22 martie 2019, ora 10:50.

Precizăm că locuințele de manevră sunt destinate cazării temporare a persoanelor ale căror locuinţe suportă lucrări de reparaţie capitală sau de reconstrucţie, ce nu pot fi efectuate în blocuri fără evacuarea locatarilor, ori destinată cazării persoanelor rămase fără locuinţe în urma calamităţilor naturale sau destinate persoanelor care au fost evacuate din locuinţele sociale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!