/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Vânt puternic în toată țara! A fost emisă o nouă atenționare de cod galben

28 februarie 2019, ora 14:29

Meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) au emis o nouă atenționare de cod galben de vânt puternic. Specialiștii atenționează că vântul va sufla cu o viteză de până la 20 de metri pe secundă.

„Astăzi seara, pe 28 februarie și cu menținere pe 1 martie, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului nord-vestiс în rafale de până la 15-20 m/s”, se menționează în mesajul de la SHS.

Totuși, mâine temperaturile aerului vor di generoase. Maximele diurne vor urca până la +8 grade în partea de nord a țării, +9 grade în Centru și +10 grade, la Sud. De asemenea, precipitații nu se prevăd.

Urmăriți constant prognoza meteo pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram