/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Frumusețea la pătrat. Femeile au dat buzna la expoziția de frumusețe, care s-a deschis astăzi la MoldExpo

missing
28 februarie 2019, ora 19:24
Frumusețea nu are limite. Mai ales când vine vorba de bani. Femeile au dat buzna la expoziția de frumusețe, care s-a deschis astăzi la MoldExpo. Unele dintre ele au recunoscut că pot să cheltuiască, în fiecare lună, mii de lei pentru procedurile de frumusețe. Companiile care își vindeau produsele la standuri spun că prețurile variază de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei.

Mii de femei au făcut luntre și punte pentru a ajunge la expoziția de frumusețe de la MoldExpo. La unele standuri s-au format cozi imense, iar femeile s-au întrecut în cumpărături. Unele dintre ele au cheltuit mii de lei în doar câteva minute.

Mi-am procurat produse pentru unghii. -Cam cât ați cheltuit astăzi? -Oi, mult. Aici nu te poți abține. Trebuie să cumperi, cumperi. Cam 2500 lei.

Femeile au recunoscut că, în fiecare lună, cheltuiesc mii de lei, pentru a-și întreține frumusețea.

Cred că minimum 1000 de lei.

Câteva mii, da. În dependență de ce fel procedură facem.

Femeia trebuie să cheltuiască 30% din profitul ei să cheltuiască pe ea, pe cosmetică.

Totul este subiectiv, cât bărbatul dă.

La expoziție au fost prezenți și medici esteticieni. Vizitatorii au avut parte de consultații gratuite ale chirurgului plastician și dermatologului.

 Cea mai întrebată și cea de top intervenție chirurgicală este rinoplastia, după care augmetarea mamară, implanturi de sân”, Veronica Vâzdoagă, director medical Clinică de Medicină Estetică și Plastică.

Unele și-au putut verifica tenul pielii și alunelele cu un aparat de analiză, unic în țara noastră. Totodată, unele femei s-au putut relaxa la aparatele de spa. Prețul unor proceduri estetice pot ajunge până la 600 de lei.

Aparatul sculptor, cel mai inovativ și performant aparat în domeniul de slăbire corporală și estetică facială”, Cristina Echimciuc, reprezentanta unui salon de frumusețe de la Chișinău.

Unele doamne au și încercat aparatul revoluționar.

„Ne place (râde). Așa procedură rece.

Unele companii au adus bijuterii cu pietre prețioase și semi-prețioase. Cel mai întrebate bijuterii în rândul moldovencelor sunt, mai nou, cele din bronz.

Bijuteriile din bronz sunt cât se poate de apreciate, în special de persoanele care își doresc o linie modernă specială, altceva.

Expoziția „Beauty” de la MoldExpo va fi deschisă până pe 3 martie.

 

Reporter: Ana Sârbu

Imagine: Oleg Cozlov

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram