/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Zimbru Chișinău va evolua în noul sezon în Divizia Națională

28 februarie 2019, ora 19:51

Clubul de fotbal Zimbru a fost, este şi va fi. Noi vom evolua în Liga Națională de Fotbal a Republicii Moldova. Din păcate, nimeni nu poate să ne ofere o mână de ajutor. Oricum, eu n-am să mă opresc. Clubul face un apel către toți iubitorii de fotbal, către societate, să ne ajute cu ce pot”, Nicolae Ciornîi, președintele FC Zimbru.

Deși anterior Ciornii declarase că la cârma echipei va veni un nou antrenor, tot antrenorul român Sorin Colceag a rămas să antreneze. La dispoziția lui vor fi puși în jur de 40 de jucători.

Am spus să fac și eu pasul ăsta, să ajut cu tot ce pot, în primul rând pentru oamenii pe care i-am cunoscut în club, pentru suporteri, am datoria să vin, să fac lucrurile astea şi mai ales pentru tradiţia clubului”, Sorin Colceag, antrenorul FC Zimbru.

Cheltuielile anuale ale clubului de fotbal Zimbru se ridică la jumătate de milion. Clubul are datorii salariale față de unii angajați mai bine de trei luni. Petru a face rost de suma necesară, Zimbru a pornit o campanie de promovare. Pe 10 martie, Zimbru va organiza un meci între legendele clubului şi legendele echipei naționale a Republicii Moldovei. De asemenea, clubul planifică să organizeze un meci amical al echipei principale cu o formaţie din străinătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram