Un bărbat a sunat aseară la poliție și a anunțat că într-un cazinou din sectorul Botanica este pusă o bombă. Apelul a fost făcut în jurul orei 20:00, dar, când s-au deplasat la fața locului, oamenii legii au constatat că alerta este falsă, scrie IPN.

„După mai multe verificări, oamenii legii nu au depistat niciun obiect suspect”, a declarat ofițera de presă a Poliției din capitală, Natalia Stati, potrivit sursei citate. Atât angajații, cât și vizitatorii au fost evacuați.

Aceasta este deja a opta alertă falsă în localul respectiv, iar autorul încă nu a fost identificat.

Pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre pregătirea unor explozii, incendieri sau a altor acțiuni care periclitează viața oamenilor, cauzează daune materiale în proporții mari sau provoacă alte urmări grave, legislația prevede amendă în mărime de la 200 la 500 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 2 ani, notează IPN.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!