În seara zilei de 28 februarie, pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu într-o saună de pe strada N.Dimo 13, din mun. Chișinău. La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Ajunși pompierii au stabilit că flăcările au cuprins baia cu aburi, dar și au afectat tavanul din plastic.

Salvatorii au reușit să localizeze arderea către ora 19:02 fără ca aceasta să obțină răspândire. Incendiul a fost lichidat la ora 20:49. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit, iar flăcările au afectat suprafața de 15 m2. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi investigate.

Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 81 situații de risc. De la începutul anului 2019 în Republica Moldova au fost înregistrate 274 incendii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!