Meteorologii au vești bune. Potrivit lor, săptămâna viitoare ne putem aștepta la temperaturi de până la +18 grade Celsius, pe timp de zi. Valoarea se va înregistra vinerea viitoare, în partea de sud a țării, iar la Nord și în Centru vor fi până la +16 și +17 grade.

Temperaturile vor încerca să crească începând cu săptămâna viitoare. Astfel, de luni până joi, maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor ajunge până la +13 grade, în partea de nord a țării; la Sud vor fi maxim +15 grade, iar Centru, maxim +14 grade. Se va încălzi și pe timp de noapte. La începutul săptămânii vor mai fi temperaturi negative noaptea, iar începând cu ziua de marți, minimele vor fi de 0… +2 grade, iar către finele săptămânii, noaptea se va răci până la +4… +6 grade.

Săptămâna viitoare sunt posibile ploi slabe: marți și miercuri, în partea de sud a țării, iar joi, la Nord și în Centru.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!