/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Incendii devastatoare în Australia. Circa 2 000 de pompieri luptă cu flăcările

missing
04 martie 2019, ora 14:49

Incendii de proporții în sud-estul statului Victoria, Australia. Flăcările au distrus mai multe proprietăți, iar mai mulți oameni au fost obligați să-ți părăsească locuințele. Astfel, autoritățile din regiune au emis o serie de avertizări în ultimele zile. De asemenea, mai mult de 2 000 de pompieri luptă cu flăcările, potrivit CNN.

Incendiile au fost cauzate în urma loviturilor de fulger care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit lui Andrew Crisp, ofițerul pentru situații de urgență din statul Victoria. Acesta a mai menționat că începând cu această dimineață, 4 martie pompierii au luptat cu circa 19 incendii.

Acesta este un moment dificil pentru pompieri“, a menționat Andrew Crisp.

Totul este în flăcări, este uscat, este doar fum în aer“, a declarat Trevor Owen, un oficial al Autorităților din Australia.

Potrivit aceeași surse, un alt incendiu a fost situat în Bunyip State Park, care a afectat mai mult de 11.500 de hectare.

Foto: cnn.com

Foto: twitter/ Bureau of Meteorology, Victoria

Foto: cnn.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram