Interpreta Anna Odobescu a lansat videoclipul la piesa „Stay”, cea cu care ne va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2019, care se va desfășura în luna mai de Tel Aviv, Israel.

Odobescu a fost selectată se ne reprezinte țara în urma finalei naţionale a Eurovision 2019. Tânăra este originară din oraşul Dubăsari, din stânga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară. S-a învrednicit de mai multe premii naţionale şi internaţionalela diverse concursuri muzicale.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai. Reprezentanta Moldovei va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, pe 16 mai.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!