/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Anna Odobescu a lansat videoclipul la piesa „Stay”, cu care ne va prezenta țara la Tel Aviv

11 martie 2019, ora 16:39

Odobescu a fost selectată se ne reprezinte țara în urma finalei naţionale a Eurovision 2019. Tânăra este originară din oraşul Dubăsari, din stânga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară. S-a învrednicit de mai multe premii naţionale şi internaţionalela diverse concursuri muzicale.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai. Reprezentanta Moldovei va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, pe 16 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram