/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Oportunitate deosebită pentru angajatorii de la noi – soluția digitală Up FIT pentru companii

missing
11 martie 2019, ora 15:52
Up Servicii, filiala Grupului francez Up în Republica Moldova lansează în premieră un nou serviciu pe piața beneficiilor extrasalariale. Este vorba despre Up FIT - o soluție sport, sută la sută digitală și care se pliază perfect pe nevoile salariatului, dar și pe dorințele angajatorului. „Este un serviciu inovativ, un beneficiu extrasalarial care se completează foarte bine cu ceea ce există deja în portofoliul filialei si anume tichetul de masa. Pe lângă faptul că angajatorii caută beneficii extrasalariale care să asigure o viață echilibrată și la servici și după, cele două produse se completează reciproc. Prin soluția Up Fit, venim în sprijinul companiilor cu un abonament accesibil pe care să-l pună la dispoziția angajaților lor, astfel încât să poată să practice activități sportive și de recreere, ceea ce le va aduce beneficii pentru sănătate pe termen lung. Un angajator cu angajați care au o activitate fizică echilibrată este un angajator al cărui program de lucru nu va mai fi afectat de fluctuațiile neprevăzute de personal, un angajator cu angajați sănătoși, entuziaști și motivați”, ne spune Elena Pap, director regional al Grupului UP. Peste 60 de săli de sport deja te așteaptă în aplicația Up FIT. Tot ce trebuie să faci este să alegi sala și tipul de sport pe care să îl practici din multitudinea de opțiuni, să scanezi codul QR, iar de restul se ocupă cei care au realizat serviciul. „Soluția sport Up FIT constă în posibilitatea pentru utilizatorii noștri de a accesa orice sală din rețea pentru a practica orice activitate sportivă oferită în cadrul programului Up FIT. Cu alte cuvinte dacă un utilizator vrea astăzi să meargă la bazin ca să înoate o poate face, și dacă mâine vrea la yoga sau pilates o poate face a doua zi”, menționează Dumitru Cozmolici, director general Up Moldova. „Soluția sport UpFit este o soluție sută la sută digitală, care se bazează pe o aplicație care se instalează pe telefonul mobil. În baza acestei aplicații, utilizatorul își poate alege sala cea mai apropiată. La recepție în sala sportivă pur și simplu scanează codul QR și beneficiază de antrenament”, mai spune Dumitru Cozmolici. Precizăm că orice angajator poate solicita oferta pentru soluția UpFit pe site-ul up-fit.md sau printr-un mesaj la info@up-fit.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram