Zinedine Zidane (46 de ani) ar urma să revină astăzi la Real Madrid, formație pe care a părăsit-o la finalul sezonului trecut. L'Equipe confirmă informația, anunțând că mâine va conduce antrenamentul campioanei Europei, scrie gsp.ro.

Conducerea lui Real Madrid se reunește astăzi, la ora 19:00 (ora României) și urmează să facă anunțul revenirii francezului. Florentino Perez s-ar fi aflat în discuții avansate cu Zidane de mai multe zile, fiind primul om cu care au luat legătura pentru a duce la bun sfârșit acest sezon, anunță spaniolii de la Marca.es.

Surpriza este cu atât mai mare, cu cât portughezul Jose Mourinho era dat aproape sigur drept succesorul lui Solari. Ramon Calderon, fostul președinte al madrilenilor, informa că în cursul acestei săptămâni ar fi urmat să fie oficializată mutarea.

Santiago Solari ar fi fost deja anunțat de turnura pe care a luat-o situația. Antrenorul argentinian și-a luat deja rămas bun de la foștii elevi și oamenii din staff.

Florntino Perez l-ar fi ademenit pe Zidane cu transferuri spectaculoase în vară. Primele nume de pe lista francezului sunt Eden Hazard, mijlocașul belgian de 28 de ani de la Chelsea, Harry Kane, vârful britanic de 25 de ani de la Tottenham și brazilianul Neymar, 27 de ani, de la PSG.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!