/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Gata de marseieză. Alexandru Spiridon a anunțat lotul pentru meciul cu Franța

missing
12 martie 2019, ora 18:44

Cele mai importante absențe din lotul moldovenesc sunt fundașul Igor Armaș și mijlocașul Alexandru Dedov. Deși încă nu este cert, ambii fotbaliști ar putea să rateze disputa cu Franța din cauza unor accidentări. În locul lor, Alexandru Spiridon va miza pe fundașul Artur Crăciun și mijlocașul Iaser Țurcanu de la echipa de tineret. Cel din urmă a debutat la națională în luna precedentă, în meciul amical cu Kazahstan. Totodată, din lot nu lipsesc vedetele selecţionatei, Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă. Moldova se va întâlni cu Franța pe 22 martie, la Chișinău, pe stadionul Zimbru, iar pe 25 martie, tricolorii vor juca în deplasare contra Turciei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram