În doar zece zile, la Chișinău se va da cel mai mare spectacol fotbalistic al deceniului. Campioana mondială, Franța îi va pune la încercare pe tricolori în preliminariile Campionatului European de Fotbal. Federația Moldovenească a și anunțat că toate bilețele au fost epuizate, iar selecționerul naționalei Alexandru Spiridon i-a numit pe cei 23 de jucători convocați pentru confruntare.

Cele mai importante absențe din lotul moldovenesc sunt fundașul Igor Armaș și mijlocașul Alexandru Dedov. Deși încă nu este cert, ambii fotbaliști ar putea să rateze disputa cu Franța din cauza unor accidentări. În locul lor, Alexandru Spiridon va miza pe fundașul Artur Crăciun și mijlocașul Iaser Țurcanu de la echipa de tineret. Cel din urmă a debutat la națională în luna precedentă, în meciul amical cu Kazahstan. Totodată, din lot nu lipsesc vedetele selecţionatei, Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă. Moldova se va întâlni cu Franța pe 22 martie, la Chișinău, pe stadionul Zimbru, iar pe 25 martie, tricolorii vor juca în deplasare contra Turciei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!