/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Trei femei din Moldova cu afaceri de succes în domeniul agriculturii. „Niciodată n-am gândit că o să ajungem la acest nivel”

missing
12 martie 2019, ora 16:39

Aproape jumătate dintre femeile din Republica Moldova care activează în sectorul privat, sunt angajate în domeniul agriculturii. Unele dintre ele au reușit însă să-și creeze și afaceri în acest domeniu.

Au pornit de la o pasiune și spun că le-a fost destul de greu să-și pună afacerile pe roate astfel încât să ajungă să aibă și un profit, dar spun că rezultatele pe care le-au obținut arată că munca lor nu a fost zădarnică și acest lucru le motivează.

„Niciodată n-am gândit că o să ajungem la acest nivel. Avem energie și entuziasm, mai puțin avem surse financiare, dar fiecare greutate ne mobilizează și mai tare”, spune Aneta Ganenco, antreprenoare, președinta Asociației „Pomușoarele Moldovei.

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, în anul 2017, în Republica Moldova activau aproape opt mii de întreprinderi care desfășoară activități în domeniul agriculturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram