Un individ din Comrat, UTA Găgăuzia, a luat cu mașina o fată de 17 ani, care făcea autostop, promițându-i că o va duce până în satul ei de baștină, însă, acesta a dus-o într-o livadă și a violat-o, spun cei de la Procuratura Generală. Recent, bărbatul a fost condamnat la nouă ani, 11 luni și 15 zile de închisoare.

Bărbatul a fost anterior condamnat la pușcărie, de unde a ieșit acum câteva luni, în luna noiembrie 2018.

Fata voia să ajungă din Comrat într-o localitate din Ceadîr-Lunga: „Inculpatul a ademenit-o în automobilul său. În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a violat victima”, informează procuratura Generală.

La pedeapsa de acum, judecătorii i-au adăugat și partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară. Acesta va sta în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!