/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Comrat: A luat cu mașină o fată care făcea autostop, dar a dus-o într-o livadă și a violat-o. Individul a fost condamnat recent

missing
13 martie 2019, ora 11:32

Un individ din Comrat, UTA Găgăuzia, a luat cu mașina o fată de 17 ani, care făcea autostop, promițându-i că o va duce până în satul ei de baștină, însă, acesta a dus-o într-o livadă și a violat-o, spun cei de la Procuratura Generală. Recent, bărbatul a fost condamnat la nouă ani, 11 luni și 15 zile de închisoare.

Bărbatul a fost anterior condamnat la pușcărie, de unde a ieșit acum câteva luni, în luna noiembrie 2018.

Fata voia să ajungă din Comrat într-o localitate din Ceadîr-Lunga: „Inculpatul a ademenit-o în automobilul său. În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a violat victima”, informează procuratura Generală.

La pedeapsa de acum, judecătorii i-au adăugat și partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară. Acesta va sta în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram