Război în Ucraina, ziua 133: Rusia amintește de armele sale nucleare. UE: Livrarea de gaz ar putea fi întreruptă complet

social

/VIDEO/ Un moldovean a fost extrădat din Italia! Acesta e suspectat de trafic de copii

14 martie 2019, ora 09:28
Distribuie:

Un bărbat de 31 de ani, din Republica Moldova, a fost reținut în Italia acum jumătate de an, fiind suspectat de trafic de copii. Individul a fost extrădat autorităților moldovenești, arestat și plasat în izolatorul Direcției de Poliție din mun. Chișinău, informează Poliția Națională.

Oamenii legii mai menționează un alt caz de extrădare din Ucraina, al unui cetățean turc, în vârstă de 43 de ani. Acesta era anunțat în căutare de către CCTP din februarie 2018, pentru săvârșirea unei escrocherii. El a fost prins la data de 29 ianuarie, 2019, la Aeroportul Internațional „Borispol” din Kiev.

Acum o săptămână, bărbatul a fost transmis organelor de drept din Moldova prin PTF Starokazace, Ucraina, și ulterior, a fost arestat și plasat în Penitenciarul nr.13 din mun. Chișinău.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram