/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Marea Britanie - Prinţii William şi Harry anunţă separarea familiilor lor la nivel de reprezentanţi oficiali

15 martie 2019, ora 19:20

„Regina a fost de acord cu crearea unei „noi case regale” pentru ducele şi ducesa de Sussex în urma căsătoriei lor”, se arată în comunicatul oficial publicat joi, adăugând că Elisabeta a II-a a Marii Britanii le-a dat de asemenea permisiunea prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle să-şi mute “biroul” la Palatul Buckingham.

Ce înseamnă acest lucru? Concret, prinţii William şi Harry îşi vor separa vieţile “profesionale”, cu două echipe separate şi, prin urmare, cu schimbări care vor interveni în formula acestora. Astfel, ducele şi ducesa de Sussex au angajat un nou ataşat de presă, Sara Latham (cu dublă naţionalitate – americană şi britanică), un fost consilier al lui Tony Blair, care a participat de asemenea la campania lui Hillary Clinton.

Anunţul survine după luni de speculaţii în legătură cu viitorul prinţului Harry şi al soţiei sale. Sosirea lui Meghan Markle în familia regală şi lunile care au urmat nunţii regale au bulversat şi au sporit activitatea staffului pe probleme de comunicare al Palatului Kensington, până atunci dedicat prinţului William şi viitoarei sale ascensiuni la tron.

Pentru presa britanică, această separare demonstrează în mod clar determinarea tânărului cuplu americano-britanic de a-şi construi propria identitate şi de a vorbi despre chestiuni importante pentru ei.

În opinia jurnalistului Stéphane Bern, este vorba de asemenea despre crearea unei “mai bune organizări şi distribuţii a sarcinilor”. În ceea ce priveşte zvonurile în legătură cu o eventuală dispută între cei doi fraţi, jurnalistul consideră că există “tendinţa de a se exagera”. “Sunt cu siguranţă concepţii diferite şi o rivalitate mediatică, însă nimic mai mult”, a conchis el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram