Jucătorul de tenis din Republica Moldova, Alexandru Cozbinov a ajuns în runda a doua la simplu și în sferturi de finală la dublu, la turneul „M15 Arcadia”, informează Federația Națională de Tenis din Moldova (FNTM).

Potrivit FNTM, în prima fază a probei de simplu, Alexandru l-a învins pe americanul Alec Adamson cu scorul 6:3 7:5. Următorul adversar al moldoveanului va deveni elvețianul Antoine Bellier, cap de serie numărul opt al competiției.

În proba de dublu, reprezentantul nostru în pereche cu adversarul pe care l-a învins la simplu, Alec Adamson, capi de serie numărul doi, au acces în sferturi. Asta după ce au trecut de duetul Antoine Bellier (Elveția) și George Botezan (România) cu scorul 7:5 4:6 (10-7).

Competiția din Statele Unite ale Americii are loc între 11 și 17 martie 2019. Următorii adversari ai perechii moldo-americane sunt suedezii Simon Freund și Karl Friberg.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!