/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

23 de suspecți, reținuți de CNA în ultimele șapte zile. Doar unul este în arest la domiciliu, restul, la răcoare

missing
18 martie 2019, ora 09:18

23 de persoane suspecte de acte de corupție au fost reținute de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), pe parcursul ultimei săptămâni. Dintre aceștia, unul este în arest la domiciliu, iar restul, în izolatorul CNA sau în penitenciar. 

În acelaști timp, potrivit CNA, Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de aproximativ 1 000 000 de lei  şi a desfăşurat investigaţii paralele în baza a șapte delegaţii ale procurorilor, alte 95 de delegaţii, în privinţa a 399 de subiecţi, fiind în procedură de examinare.

De asemenea, la Linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 68 de apeluri dintre care 6 sunt de competenţa CNA. Timp de o săptămână, serviciul de gardă al CNA a înregistrat peste 400 de vizitatori.

Totodată, Direcţia educaţie anticorupţie a desfăşurat, săptămâna trecută, 19 instruiri pe subiectul Legii integrităţii. În săptămâna curentă, sunt planificate mai multe şedinţe pe subiecte anticorupţie cu angajaţii Serviciului vamal. Astfel, pe 19-20 martie, ofiţerii CNA vor avea prelegeri la posturile vamale Cahul şi Comrat, pe 21 martie – la biroul vamal Centru şi pe 22 martie – la Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram