/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ România, promovată ca o destinație turistică atractivă 365 de zile pe an - noul spot de promovare a țării vecine

missing
18 martie 2019, ora 10:09

România este promovată ca destinație turistică atractivă 365 de zile pe an, într-un nou spot publicat de Ministerul Turismului din țara vecină.

Video are o durată de trei minute; în imagini apar clădiri istorice, obiceiuri populare, dar și viața de noapte din cluburile orașelor din țara vecină și festivaluri de muzică.

În spot apare și Ilie Năstase, legendarul jucător român de tenis: „Te aștept în țara mea! Pentru mine, România rămâne numărul unu”, este mesajul sportivului în videoclip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram