/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Accident grav în Răducăneni, Iaşi. O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite

missing
19 martie 2019, ora 13:54

Grav accident rutier pe raza localităţii Răducăneni, din judeţul Iaşi, soldat cu un mort şi trei persoane rănite. Două tiruri şi un camion sunt implicate în accident, iar circulaţia va rămâne oprită pe drumul DN 28, din judeţul Iaşi, până în cursul după-amiezii, pentru efectuarea manevrelor de tractare a autovehiculelor implicate, transmite radioiasi.ro.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că în accidentul rutier produs pe drumul naţional 28 în localitatea Răducăneni au fost implicate trei vehicule respectiv un camion care se deplasa pe direcţia Iaşi către Răducăneni şi două tiruri care se deplasau dinspre Răducăneni către Iaşi. În urma accidentului rutier un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, menționează purtătorul de cuvânt a Poliției din Iași, Ioana Buștiuc.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, la faţa locului au fost trimise 24 de cadre militare. Acestea intervin cu o maşină de descarcercare, autospeciale de prim ajutor, şi o cisternă de stingere a incendiilor.

Revenim cu detalii pe parcursul zilei de astăzi.

Foto: facebook/ Costi Burlacu

Foto: facebook/ Costi Burlacu

Foto: facebook/ Costi Burlacu

Foto: radioiasi.ro

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram