/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Norvegia: Atac cu cuţit la o şcoală din Oslo. Un elev, reținut chiar în interiorul instituției

missing
19 martie 2019, ora 13:20

Un elev înarmat cu un cuțit a rănit o profesoară și alți trei angajați de la o școală din capitala Norvegiei, Oslo. Ulterior, victimele au fost transportate la spital cu răni ușoare. Totul a avut loc astăzi, 19 martie, transmite RT.com. 

Atacantul, care este student la acea școală a fost reținut de poliție, însă motivul din spatele incidentului nu se cunoaște.

Un purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Oslo a declarat că a fost pornită o investigație, iar ofițerii au vorbit cu martori incidentului.

Este un băiat tânăr care a fost arestat în interiorul școlii, nu mai pot spune nimic la acest subiect“, a declarat Sven Christian Lie.

De asemenea, poliția a dezvăluit că elevii au fost martorii incidentului, dar niciun copil nu a fost rănit.

Foto: twitter/ jean serran

Foto: twitter/ Sarwar

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram