/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Un ucrainean, prins la frontieră cu un pistol și mai multe muniții. Ce le-a spus polițiștilor

missing
20 martie 2019, ora 14:30

Un bărbat din Ucraina a încercat să treacă frontiera cu Republica Moldova prin punctul de trecere comun Palanca, având în mașină un pistol și mai multe muniții.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a avut loc ieri, prima jumătate a zilei: „S-a apropiat pe direcția intrare în țară un Volkswagen Amarok, la volanul căruia a fost legitimat cetățeanul Ucrainei de 45 de ani. La verificarea autoturismului echipa mixtă, formată din reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina, au depistat pe bancheta din spate și în portbagaj un număr mare de muniții, arme și echipament militar. Mai exact printre obiectele depistate s-au regăsit un pistol traumatic, 79 de cartușe, un binoclu, o vestă și o cască anti-glonț, cuțit etc.”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Ucraineanul a spus că fusese la vânătoare și ulterior urma să ajungă la Aeroportul Internațional Chișinău pentru a întâlni o rudă, însă din grabă uitase că în autoturism deține tot arsenalul de muniții.

Conform procedurilor legale bunurile au fost ridicate, iar cazul în continuare este cercetat de organul vamal al Ucrainei. Persoanei nu i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram