/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Năstase, apel către deputații din PSRM: „Să iasă în stradă și să ne spună că nu vor mai face niciodată alianțe cu Plahotniuc”

20 martie 2019, ora 16:14

Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM DA PAS, îi îndeamnă pe deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) să iasă în stradă și să spună că „nu vor mai face niciodată alianțe cu Plahotniuc”. 

„Fac un apel către cei de la socialiști să iasă în stradă și să ne spună, cu toții, așa cum ne-au spus că se vor ține grămăjoară 35 la număr, să ne spună că nu vor mai face niciodată alianțe cu Plahotniuc, așa cum au făcut-o în legislatura anterioară, când au votat atâtea legi nedrepte împotriva oamenilor. Le-am oferit toate circumstanțele, le-am pus la dispoziție proiecte de legi bune, care nu includ nimic din ceea ce ne-ar putea dezbina”, a spus Năstase într-un video live pe Facebook.

ACUM organizează un protest mâine, cu aproximativ o oră înainte de ședința Parlamentului, un protest, în fața clădirii Legislativului. L-am întrebat pe deputatul PSRM Adrian Lebedinschi, dacă el sau colegii lui vor merge mâine la acest protest și cum comentează declarațiile lui Andrei Năstase: „Noi mâine avem la ora 13:00 ședința Parlamentului, iar la ora 12:30, ședința fracțiunii. Nu știu despre aceste declarații… Este un lider politic care face anumite declarații, chiar nu vreau să le comentez”, a spus parlamentarul.

Anterior, PSRM a invitat blocul ACUM să discute despre crearea unei eventuale coaliții în viitorul Parlament, dar aceștia au refuzat.

Astăzi, Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a semnat decretul de convocarea a primei ședințe a noului Parlament pentru ziua de mâine, 21 martie, la ora 13:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram