UPDATE, 12:15 Noul președinte al raionului Ialoveni ar fi fost ales Ghenadie Sajin, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat din Ialoveni, potrivit consilierului Alexandru Tonu. 

Ghenadie Sajin a fost anterior director al Finpar-Invest SRL, una dintre companiile președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. De asemenea, acesta a deținut anterior funcția de șef al Inspecției de Stat în Construcții.

Foto: Alexandru Tonu

ORA 11:43 Președintele raionului Ialoveni, Lilian Carmanu, ar fi demisionat astăzi. Despre acest lucru a anunțat unul dintre consilierii locali din Ialoveni Alexandru Tonu. Acesta a spus că urmează a fi desemnată o nouă candidatură la funcția de președinte al raionului. 

Carmanu ne-a răspuns la telefon pentru a confirma sau infirma informația.

Am sunat la secretariatul Consiliului Raional Ialoveni unde ni s-a spus că ședința Consiliului, unde s-ar fi discutat inclusiv acest subiect, mai continuă la această oră.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei…

Lilian Carmanu a fost ales președinte al raionului Ialoveni din partea Partidului Democrat, acesta mai este și vicepreședinte al Organizației Teritoriale a PD din Ialoveni.

După alegerile parlamentare din acest an, în urma cărora candidații PD de pe circumscripțiile din Ialoveni, Monica Babuc și Ion Sula, au pierdut, Lilian Carmanu a scris o postare pe pagina sa de Facebook, în care a anunțat că proiectele de dezvoltare inițiate anterior în raion nu vor mai continua.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!