/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Filip, despre cele opt inițiative ale ACUM: Mi se crează impresia că pentru ei este mai important procesul, decât rezultatul

missing
21 martie 2019, ora 16:00

„Nu vreau să mă lansez în a da aprecieri acestor inițiative, să vedem ce proiecte au fost lansate. Eu nu am văzut aceste proiecte, nimeni din colegii mei nu a văzut aceste inițiative, dar există niște etape care trebuiesc trecute. Trebuie să fie alese organele de conducere a Parlamentului, sunt niște lucruri elementare, înregistrarea proiectelor, cine pune aceste proiecte pe ordinea de zi, trebuie să treacă avizările comisie parlamentare și multe altele”, a spus Filip.

În același timp, deputatul a venit și cu o opinie personală: „Mi se crează impresia că pentru ei este mai important procesul, crearea unei percepții, decât rezultatul”.

Joi a avut loc prima ședință a Parlamentului, care s-a terminat într-o oră din cauza lipsei majorității Parlamentare. După ședință, deputații blocului ACUM au anunțat despre cele opt inițiative legislative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram