/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO.VIDEO/ Tauber face show în Parlament. Vrea să se protejeze de Năstase

missing
21 martie 2019, ora 13:47

Deputata Partidului ȘOR Marina Tauber a făcut show în debutul ședinței Parlamentului. Întrebată de președintele ședinței Eduard Smirnov dacă formațiunea a creat o fracțiune, aceasta și-a scos o fâșie de protecție solară și a spus că în acest mod, ea vrea să se protejeze de deputatul Andrei Năstase, care a fost intoxicat cu mercur.

„Eu, din păcate, astăzi, trebuie să încep ședința cu ceva mai neplăcut, pentru că vreau să mă protejez de acest bloc ACUM, de colegul Năstase, care a fost intoxicat cu mercur, mai ales, așa el a declarat de mai multe ori. Să nu fim noi, deputați, jurnaliști, staff-ul tehnic, toată lumea care este prezentă la ședință, infectați”, a spus Tauber.

Ulterior, Andrei Năstase a spus că nu o poate ajuta cu nimic: „Ne pare rău, dar cei mai buni doctori din blocul ACUM nu se regăsesc aici, în această sală, poate îi caută în altă parte, nu la noi”, a spus Andrei Năstase, rugat de jurnaliști să comenteze întâmplarea de la ședință.

Totodată, deputatul de la ACUM Lilian Carp a spus că i-a fost profesor lui Tauber și-i pare rău că aceasta „a degradat în halul în care este”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram