UPDATE: 14:20 Deși a fost întrebat de reporterul TV8 de ce au intrat în sala Parlamentului fără a semna prezența listelor în Parlament, liderul PDM, Vlad Plahotniuc a refuzat să răspundă.

UPDATE: 13:48 Listele din holul Parlamentului Republicii Moldova, în care se semnează prezența deputaților înainte ca aceștia să intre în sală, ar fi dispărut de pe masa din hol.

Potrivit reporterului TV8, listele cu prezența câștigătorilor din circumscripții care au ajuns în fotoliul Parlamentului au dispărut, iar deputații Partidului Democrat din Moldova au ajuns în sală prin ușa din spate.

Fotoliul liderului democraților, Vladimir Plahotniuc se află lângă premierul în exercițiu, Pavel Filip și secretarul general al PDM, Constantin Botnari.

De asemenea, fotoliul președintelui Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este alături de cel al vicepreședintelui Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

În Parlament, primarul orașului Orhei, Ilan Șor, este alături de directorul Avia Invest, compania care a luat în concesiune Aeroportul Chișinău, Petru Jardan. Iar primăriță din satul Jora de Mijloc, Marina Tauber, este alături de Alexandru Jizdan din PDM, ministru în exercițiu al Afacerilor Interne.

Fotoliul Zinaidei Greceanîi, președinta PSRM, este lângă cel al lui Vlad Bătrîncea, deputat PSRM.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!