/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ruslan Codreanu i-a adus astăzi pretorei de Ciocana flori, la ședința de la Primărie. Cum și-a explicat gestul

25 martie 2019, ora 10:20

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu i-a adus astăzi un buchet de flori pretorei sectorului Ciocana, Sinilga Școlinic, la ședința săptămânală de la Primărie. Prin acest gest, edilul spune că a vrut să-i mulțumească ei și echipei Preturii pentru că s-au mobilizat și au evacuat 43 de garaje din metal, instalate neautorizat, timp de patru zile.

„Ca învățătură pentru ceilalți care caută tot felul de scuze, că nu se poate, nu ne permite, că instanța că nu știu ce”, a spus Codreanu.

Recent, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a emis o dispoziție prin care cere subdiviziunilor Primăriei să facă o inventariere a tuturor garajelor metalice din oraș, amplasate neautorizat. Funcționarii trebuie să prezinte informațiile la acest subiect până la finele lunii aprilie. Acestea trebuie să conțină și un plan de evacuare a garajelor.

Potrivit dispoziției primarului interimar, garajele metalice din Chișinău amplasate neautorizat trebuie să fie evacuate până pe data de 31 iulie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram