/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC. VIDEO/ Consiliul Superior al Procurorilor va cheltui în acest an 2,2 milioane de lei. Din ei, 750 de mii vor fi investiți în mașini

missing
26 martie 2019, ora 19:47

Cei mai mulți bani, 750 de mii, CSP vrea să-i cheltuie pentru pentru procurarea automobilelor. 250 de mii de lei Consiliul îi va investi în covoare. Totodată, instituția vrea să procure mobilier de aproape 120 de mii de lei și draperii în sumă de aproximativ 42 de mii. Și pentru că educația costă, aproape 200 de mii de lei vor fi oferite pentru cursurile de instruire.

Totodată, deși recent CSP s-a mutat în sediul nou al Procuraturii Generale, în planul de achiziții aceștia au prevăzut aproape 90 de mii de lei pentru achitarea serviciilor de locațiune. Am solicitat un comentariu din partea președintelui consiliului, Angela Matuzoc. Ne-a recomandat să-i trimitem întrebările în scris, iar mâine să revenim pentru o reacție. Anul trecut, Consiliul Superior al Procurorilor a cheltuit aproape trei milioane de lei. CSP este alcătuit din 12 membri și reprezintă organul de autoadministrare al procurorilor. Printre membrii consiliului sunt Procurorul General, procurorul șef din Găgăuzia, președintele CSM și ministrul Justiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram