/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ce au discutat reprezentanții PSRM cu Dodon și ce spun despre candidatura lui Sandu la funcția de premier

missing
26 martie 2019, ora 15:31

„Când o să începem negocierile atunci vom discuta orice funcții, nu cred că este rațional să discutăm acum despre funcții. Ar trebui noi să propunem cu funcții, dar nu vom face lucrul acesta până nu vom începe negocierile. Noi vom începe negocierile și vom face cedări sau înțelegeri doar cu partidele care au ajuns la Parlament. În primul rând am spus cui i-am făcut propunerea, așteptăm reacția”, a declarat Greceanîi.

În același timp, Greceanîi a precizat că ușile partidului rămân deschis și au și ei un șir de proiecte de legi, care trebuie să fie votate, „în special ce ține de consolidarea republicii Moldova ca stat și unele inițiative sociale”, dar acestea vor fi discutate doar în cadrul negocierilor cu fracțiunile.

Totodată, lidera PSRM a îndemnat colegii să-și lase ambițiile și să fie responsabili. „Să lase toți ambițiile proprii, politice, funcții. Să începem să discutăm. Nu poți să vorbești despre ceva dacă nu începi discuțiile”, a mai spus Greceanîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram