/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, ajutor din SUA și sprijin din UE! Moscova anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ În ce condiții blocul ACUM este gata să discute cu ceilalți deputați și cum explică anunțarea candidaturilor pentru funcția de premier și speaker

missing
26 martie 2019, ora 17:32

Fiind întrebați de ce au venit primii cu candidați pentru cele două funcții, Sandu a răspuns că ei nu au luat-o înaintea celorlalte partide. „Noi am venit inițial cu pachetul de legi, după care am venit și cu ideea acestui guvern minoritar”. Totodată, ea a precizat că astfel demonstrează că ei „nu sunt cei care împing țara în alegeri anticipate. Suntem cei mai curajoși”, a mai spus Sandu.

Cu referire la pachetul de legi, Năstase a precizat că „nu Plahotniuc este ținta, dar acest regim care s-a înrădăcinat în instituțiile statului”, menționând că sunt gata să completeze pachetul cu alte propuneri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram