Maia Sandu și Andrei Năstase susțin că sunt gata să discute cu ceilalți deputați despre pachetul de legi pe care l-au înaintat și să asculte și alte propuneri privind lupta anticorupția pe o platformă parlamentară transparentă și cu prezenta presei în sală. Declarațiile au fost făcute după întrevederea cu șeful statului.

Fiind întrebați de ce au venit primii cu candidați pentru cele două funcții, Sandu a răspuns că ei nu au luat-o înaintea celorlalte partide. „Noi am venit inițial cu pachetul de legi, după care am venit și cu ideea acestui guvern minoritar”. Totodată, ea a precizat că astfel demonstrează că ei „nu sunt cei care împing țara în alegeri anticipate. Suntem cei mai curajoși”, a mai spus Sandu.

Cu referire la pachetul de legi, Năstase a precizat că „nu Plahotniuc este ținta, dar acest regim care s-a înrădăcinat în instituțiile statului”, menționând că sunt gata să completeze pachetul cu alte propuneri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!