/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

La Grădina Zoologică din Chișinău s-a născut un pui de cămilă. Este al 17-a animăluț, venit pe lume, de la începutul anului

29 martie 2019, ora 16:37

La Grădina Zoologică din Chișinău s-a născut un pui de cămilă. Acesta a venit pe lume la începutul lunii martie și este mascul, scrie IPN.

Puiul este hrănit cu lapte de capră, care este asemănător cu laptele de cămilă. Femela, care a dat naștere pentru prima dată, are slab dezvoltat matern și nu-și hrănește puiul, scrie sursa citată.

Angajații Grădinii Zoologice spun că puiul va rămâne în menajeria din Chișinău și când va fi adult.

De la începutul anului, 17 animale s-au născut la Zoo din Chișinău. Este vorba de capre de Camerun, canguri, măgari, suricate, mufloni, scrie IPN.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 până la 20.00. Costul biletelor este de 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit pentru copii până la 7 ani.

Vezi și:

/TEST/ Știți care este cel mai tânăr animal de la „Grădina Zoologică” din Chișinău sau de unde sunt aduse mamiferele?

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram