/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Vindea droguri cu ajutorul unei aplicații mobile. Un bărbat din Capitală, reținut pentru 72 de ore

missing
29 martie 2019, ora 12:12

Un bărbat de 25 de ani, din orașul Chișinău a fost reținut de oamenii legii pe 27 martie, pentru că ar fi vândut droguri cu ajutorul unei aplicații mobile. În momentul reținerii, tânărul avea asupra sa droguri în valoare de 25 de mii de lei. 

Potrivit forțelor de ordine, bărbatul a fost oprit de polițiști pe strada Malina Mare, pentru că avea un comportament suspect. Asupra acestuia au fost depistate 21 de pachețele de tip zip-lock cu o masă solidă de culoare albă cu miros specific, camuflate cu o bandă adezivă de culoare albastră. Pachețelele urmau a fi depozitate ulterior în ascunzișuri.

Polițiștii au acumulat probele necesare care-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate au fost ridicate, sigilate și transportate la Inspectoratul General al Poliției. Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru furturi. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la șapte la 15 ani. Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor, stabilirii complicilor și atragerea acestora la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram