/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

16 accidente rutiere s-au produs în ultimele trei zile. Peste 20 de persoane au fost traumatizate

missing
01 aprilie 2019, ora 15:42

16 accidente rutiere soldate cu 21 persoane traumatizate s-au produs în ultimele trei zile pe traseele din țară. Totodată în această perioadă ofițerii au intervenit la peste 80 de solicitări din partea cetățenilor care se aflau în dificultate.

În total în această perioadă au fost depistate peste 1 100 de încălcări ale regulilor de circulație rutieră. „Peste 660 de șoferi au depășit limita de viteză admisă, alții 34 conduceau fără a avea asupra lor careva acte, iar 24 și-au permis să urce la volanul mașinii după ce au consumat băuturi alcoolice”, informează oamenii legii.

Potrivit Inspectoratul Național de Patrulare al IGP cea mai frecventă încălcare a șoferilor a fost depășirea limitei de viteză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram